Termeni & Conditii

DEFINITII GENERALE

AGNI FASHION, www.agni-fashion.ro, numit in continuare AGNI FASHION, este brandul societatii Comerciale Astrid-G Impex SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul in BUCURESTI, Str. Ion Voda Viteazul, nr. 7, ap. M7, sector 4, cod de identificare fiscala RO6862595, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/27249/1994, avand deschis contul in RO86BTRL04701202H60558XX, deschis la Banca Transilvania, Agentia Delfinului.


Se stabilesc urmatoarele definitii:

SITE/DOMENIU - Domeniul agni-fashion.ro si subdomeniile acestuia.
CONTINUT are urmatoarea definitie:

  • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre AGNI FASHION prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al AGNI FASHION UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de AGNI FASHION intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care AGNI FASHION are incheiate contracte de parteneriat, intro anumita perioada;
  • date referitore la AGNI FASHION, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre AGNI FASHION si acesta.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.


CLIENT - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre AGNI FASHION si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de AGNI FASHION si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii.


BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre AGNI FASHION intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea AGNI FASHION cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre AGNI FASHION catre Client indiferent de modalitatea de livrare.

CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.UG. 34/2014 art. 2, alin. (7)

POLITICA GENERALA

Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre AGNI FASHION si acesta.

1.1. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

1.2. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public www.agni-fashion.ro.
1.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, AGNI FASHION sau oricarui tert cu care AGNI FASHION are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

1.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

1.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de AGNI FASHION prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea AGNI FASHION de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea AGNI FASHION.

1.4.2. AGNI FASHION va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

1.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
1.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze AGNI FASHION, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la AGNI FASHION destinate acestui scop.

1.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de AGNI FASHION.

1.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de AGNI FASHION si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, AGNI FASHION va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.2.    Continut

2.1.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a AGNI FASHION sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care AGNI FASHION detine licenta de utilizare si/sau publicare.

2.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de AGNI FASHION, includerea oricarui continut in afara siteului AGNI FASHION, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al AGNI FASHION asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al AGNI FASHION.

2.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre AGNI FASHION si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea AGNI FASHION cu referire la acel continut.
2.4. Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.

2.5. In cazul in care AGNI FASHION confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea AGNI FASHION pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
2.6. Niciun continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea AGNI FASHION si/sau al angajatului AGNI FASHION care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

2.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.


3.    Contact

3.1. AGNI FASHION publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.

3.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite AGNI FASHION sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

3.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea AGNI FASHION de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

3.4. Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate AGNI FASHION se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si AGNI FASHION, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea AGNI FASHION in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

3.5. AGNI FASHION isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).


4.    Buletin informativ/Newsletter


4.1. Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.

4.2. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot si vor fi folosite de catre AGNI FASHION in limitele Politicii de confidentialitate.

4.3. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment:

4.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit.
4.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.

4.3.3. Prin contactarea AGNI FASHION, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

4.4. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

4.5. AGNI FASHION isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara niciun angajament ulterior din partea AGNI FASHION, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

4.6. AGNI FASHION nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului, niciun alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al AGNI FASHION, la momentul expedierii buletinului.

 

5.    Politica de vanzare online

 

5.1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
5.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.

5.3. AGNI FASHION poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

5.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.

5.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, AGNI FASHION isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

 


6.    Produse si servicii

 

6.1. AGNI FASHION poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care AGNI FASHION are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
6.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

6.3. AGNI FASHION poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

6.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.
6.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
6.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AGNI FASHION, acestea fiind cu titlu de prezentare.

6.7. In descrierea produselor si/sau serviciilor AGNI FASHION isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.


7.    Valabilitatea ofertelor


7.1. AGNI FASHION isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.

7.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

7.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

7.4. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
7.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

7.6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs. 

7.7. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art. 13. 

 

8.    Comanda online - Comenzile care nu sunt confirmate telefonic, nu vor fi luate in considerare.


8.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

8.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

8.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca AGNI FASHION poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de AGNI FASHION, in functie de scop/situatie:

8.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client. 
8.3.2. Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.3.1, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)

8.3.3. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor. 

8.4. AGNI FASHION poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri: 

8.4.1. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte 
8.4.2. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea AGNI FASHION si/sau partenerilor acestuia

8.4.3. fara nicio justificare.

8.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat coform 8.3. Daca clientul anuleaza comanda inainte de a fi livrata catre acesta in interval de 72 ore de la plasarea comenzii pe site, comenzile plasate ulterior de catre client nu vor mai fi onorate.

8.6. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care AGNI FASHION informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

8.7. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea AGNI FASHION, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

8.8. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

8.9. Este permisa folosirea unui singur voucher de catre Client pe o comanda efectuata online. Folosirea a mai multor vouchere va duce la anularea comenzii de catre reprezentantii AGNI FASHION.

8.10 Valoarea discountului oferita print-un voucher nu poate sa depaseasca mai mult de jumatate din valoarea totala a comenzii. (exemplu: valoare voucher = 50 lei, valoare comanda minima = 100 de lei).

8.11 Pentru hainele la comanda, cumparatorul va trebui sa achite un avans de 20% din totalul comenzii, in caz contrar comanda nu va putea fi data in lucru.

8.12 Ca sa fii sigur ca produsul pe care il doresti ti se va potrivi, te sfatuim sa iei din sifonierul tau un obiect vestimentar asemanator, sa-l intinzi pe o suprafata dreapta si sa-l masori. Dupa aceea nu-ti ramane decat sa compari dimensiunile cu cele ale produsului pe care ti-l doresti. 
Sau poti la fel de bine sa iei un centimetru si sa te masori direct pe corp. Atentie mare insa sa nu te pacalesti si sa tragi prea tare de centimetru! 

Daca dupa masuratori te incadrezi in doua intervale de marimi, atunci te sfatuim sa alegi marimea mai mare. Teoretic aceasta se va potrivi mai bine.

 


9.    Comanda telefonica 


9.1. Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un representant AGNI FASHION. Termenii si condiitile  mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.


10.    Contract si finalizare


10.1. AGNI FASHION va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

10.2. AGNI FASHION va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.

10.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea AGNI FASHION, devine Contract onorat.


11.    Transport

11.1. Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor/serviciilor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale. 


12.    Calitate si garantii


12.1. Calitatea si garantia conformitatii produselor AGNI FASHION revine in totalitate AGNI FASHION. 

12.2. Calitatea si conformitatea oricarui alt produs sau serviciu furnizat de catre AGNI FASHION, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate acestuia. 

12.3. AGNI FASHION garanteaza disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor/serviciilor disponibile spre achizitionare pe site. In caz contrar, se obliga sa mentioneze in rubrica produsului/serviciului respectiv indisponibilitatea acestuia.

12.4. Garantia comerciala a produselor AGNI FASHION este de 30 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor achizitionate.

12.5. Fiecare produs comercializat de AGNI FASHION beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003 si conform prevederilor art. 7.7.1. 
12.6. In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului.

12.7. Termenul de aducere a produsului la conformitate este de 15 zile calendaristice. 

13.    Returnarea produselor

13.1. "Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Consumatorul are obligatia insa de a suporta costurile directe legate de returnarea produselor" conf. O.UG. 34/2014, art. 14, alin. (2).

13.2. "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar. 

Va rugam sa tineti cont de faptul ca specificatiile fac referire la: culoare, dimensiuni, tip de piele, adaugara/scoatere accesorii, toc, culoare talpa, etc si se transmit in scris pe mail sau in comanda efectuata.

Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul. Nu ne asumam responsabilitatea pentru informatiile transmise eronat de catre client cu privire la specificatiile produsului solicitat la comanda.

13.3. Clientul este obligat sa notifice AGNI FASHION, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin email (completand formularul de contact la rubrica `Contact` a site-ului www.agni-fashion.ro) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

13.4. Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala (valabil pentru articolele de incaltaminte). In cazul in care acesta este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Coletul va fi trimis inapoi catre client.

13.5. Orice retur dupa o perioada mai mare de 14 zile calendaristice de la receptia produselor este considerata expirata.

13.6. In cazul returnarii produsului, acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Produsele care prezinta defecte  precum: lovituri, zgarieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, urme de machiaj, deodorant, pete, crapaturi, rupturi, sau sunt utilizate in alte conditii decat cele prevazute in certificatul de garantie si in instructiunile de intretinere, nu se pot returna. 

13.7. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data la care am fost informati de decizia de retragere din contract a consumatorului. Restituirea contravalorii produselor se face prin urmatoarele modalitati: 

- mandat postal (caz in care sunt necesare urmatoarele informatii: Nume si prenume, adresa conform CI, CNP)

- transfer in cont (caz in care sunt necesare urmatoarele informatii: Nume titular cont, cont IBAN)

Din valoarea sumei returnate se va retine costul transportului suportat de AGNI FASHION la expedierea coletului (este valabil pentru situatiile in care ati beneficiat de transport gratuit si returnati integral comanda sau mai mult de jumatate din valoarea acesteia). Valoarea retinuta se calculeaza in functie de tariful practicat de firma transportatoare si formatul expeditiei (plic sau colet).

13.8. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, sau cu un alt produs, acesta trebuie sa aibe o valoare egala sau mai mare, decat valoarea produsului returnat. 
13.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

13.10. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs. 

13.11. Premiile sub forma de voucher, sau produse Ama Fashion, castigate in urma concursurilor desfasurate de AGNI FASHION, nu se returneaza. Fac exceptie doar produsele identificate neconforme (defect de fabricatie), sau produse trimise gresit fata de cele solicitate de castigator.

13.12. Confirmarea de receptie retur se transmite in scris pe mail in termen de 48 de ore de la primirea si verificarea coletului.


14.    Frauda si SPAM


14.1. AGNI FASHION nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

14.2. Exceptie de la art. 14.1 fac numai Clientii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre AGNI FASHIONa numarului de cont, respectiv a bancii Clientului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi, in cazul unei Comenzi telefonice. 
14.3. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

14.4. AGNI FASHION declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele AGNI FASHION.

14.5. Clientul sau Utilizatorul va informa AGNI FASHION asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

14.6. AGNI FASHION nu promoveaza SPAM-ul.

14.7. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

14.8. Comunicarile realizate de catre AGNI FASHION prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
14.9. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau AGNI FASHION si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
14.9.1. de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

14.9.2. de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre AGNI FASHION catre Utilizator / Client

14.9.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
14.9.4. de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre AGNI FASHION catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.


15.    Limitare de responsabilitate


15.1. AGNI FASHION nu poate fi tinuta responsabila in fata niciunei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.

15.2. AGNI FASHION nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

15.3. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre AGNI FASHION, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii AGNI FASHION, conform detaliile de contact, astfel incat AGNI FASHION sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.